duminică, 3 ianuarie 2010

Pateuri sarate

Pe post de aperitive, gustari sau chiar desert reteta de pateuri sarate este foarte usoara si rapida. Nu va trebuie decat:
- un pachet aluat foietaj decongelat (nici intr-un caz la microunde)
- 1 ou
- 100 gr feta sau telemea de vaca
- 50 gr cascaval ras
- o lingura mare margarina
- 30 ml frisca lichida
Se amesteca jumatate din oul batut, feta, cascavalul, margarina si frisca pana obtineti o pasta omogena vascoasa. Se intinde foaia de aluat care se taie patratele. Se pune cate o lingurita de umplutura pe fiecare patratel si se inchide prin presare cu o furculita. Se ung cu restul de ou batut, se aseaza pe hartie de copt si se dau la cuptor la foc moderat timp de 30-40 minute. Pofta buna!






4 comentarii:

  1. I make a very similar version of these pies! Delicious!

    Happy New Year!

    RăspundețiȘtergere
  2. Fresh Local and Best thank you very much for the appreciation. You recipes look delicious and healthy. For you and your family I wish all the best things that can happen and may all your wished come true. Kisses!

    RăspundețiȘtergere
  3. Jennie, I'm sure that yours are as good as it gets. Please send me a link with them. Congratulation on your recipes, and especially the pictures. Good luck. Kisses from Lop!

    RăspundețiȘtergere

Print

Custom Search

Search