sâmbătă, 16 ianuarie 2010

Cireasa de pe tort a II a intalnire

Poate multi dintre voi stiti emisiunea Cireasa de pe tort. Cel putin cei care nu stiu pot vedea aici.
Ei' inspirati de emisiune am facut si noi cireasa de pe tort. Participanti: Lop si sotul, Sara si sotul, Dragos si Monica si Adry cu sotul. A II a seria la fost la Adry, my little sister, si la sotul ei. Cum Sara a postat poze de la seria III a intalnirii noastre, de la Drasos si Monica aici, am spus ca postez si eu de la Adry, since she doesn't have a blog yet.
Daca vrea cineva detalii despre ceea ce apare'n poze, sa intrebe. In principiu au fost salate, finger food, un platou plin de branzeturi excelente cu 4 feluri de masline, fructe coapte la desert, o harababura originala si o friptura extraordinara cu portocale si ananas...salivez...
Enjoy...cause we did. Urmeaza seria a IV a, adica la mine...vai, vai...









7 comentarii:

  1. Lop, si eu urmaresc din cand in cand aceasta emisiune...........si-mi place.....mai inveti , ba una , ba alta.Dar ideea asta a voastra este de-a dreptul geniala.....imi place tare mult.Iar preparatele sunt minunate, ca si voi de-altfel.De-abia astept randul tau sa vad cu ce ne mai incanti............iti tin pumnii si sunt convinsa ca primul loc va fi al tau.Te pup,pe curand!

    RăspundețiȘtergere
  2. Maria, esti ca intotdeauna foarte draguta. Si eu astept sa vad ce o sa fac, ca nu mi-am planuit nimic inca. Toate gandurile bune din partea mea. Cu prietenie Lop!

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna dimineata!
    Am primit o leapsa pe care vreau sa o daruiesc la randul meu celor dragi mie.........si bineinteles ca m-am gandit si la tine.Astept sa o ridici.
    O zi buna !

    RăspundețiȘtergere
  4. practic si distractiv! interesanta idee :) toate cele bune

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna !...
    Am vazut pozele de la Adry si voiam sa te rog ceva..!.. poate postezi cand ai timp si retetele ei ...stiu ca ea nu are ink blog si vreau sa incerc si eu salatele care le-am servit la ea..;))...abia astept sa vad si restu de poze...daca poti sa imi trimiti cateva pe email (symonyyka_27@yahoo.com)...Te pup...si sper sa ne revedem curand..o seara frumoasa...

    RăspundețiȘtergere
  6. Simona, pentru restul de poze iti trimit pe mail un link...cat despre reteta trebuie sa vorbesc cu adry, si cum ea e in sesiune...o sa mai vad. Te pup. F.

    RăspundețiȘtergere

Print

Custom Search

Search