Legumele sunt foarte gustoase si hranitoare. Nu este nici o leguma care sa nu-mi placa, mai degraba as putea sa spun ca sunt multe feluri de carne care nu-mi plac. De accea fac destul de des supe sau ciorbe de legume...n-am reteta, inventez...
- o ceapa mica taiata marunt
- 3 catei de usturoi taiati marunt
- 4 rosii in sos tomat
- o jumatate de ardei gras taiat cuburi
- 100 gr morcov
- 50 gr varza alba taita marunt
- 5 buc varza de Brussels
- o jumatate mica de sfecla rosie taiata cuburi
- 100 gr telina si pastarnac taiat cuburi
- 50 gr mazare congelata
- o bucata de ghimbir ras
- cascaval
- ulei de masline
- piper
Se caleste ceapa si usturoiul si de adauga pe rand restul de legume. Se adauga 3 litri apa si se fierb 30-40 minute. Se adauga piper macinat si se rade cascaval deasupra. Va salut!
joi, 4 martie 2010
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Custom Search
Etichete
Retele simple
(183)
Ce-am gatit astazi
(117)
De astamparat foamea
(92)
mancaruri finalizate
(89)
cum se face
(74)
Traditionale
(68)
Gustari
(60)
Legume
(45)
Antreuri
(44)
Pui
(42)
Dulciuri
(34)
fara retete
(32)
Italiene
(31)
De sarbatori
(28)
Paste
(27)
De post
(25)
Orez
(25)
Oriental
(24)
Oua
(22)
peste
(21)
Aparate si ustensile care-ti fac viata mai usoara
(18)
Borsuri ciorbe Supe
(18)
Min dejun
(18)
Porc
(18)
Borsuri ciorbe
(17)
Wok
(17)
Vegetariene
(13)
Alte
(10)
Cartofi
(9)
Otto
(7)
motanul
(7)
Salate
(6)
Premii
(5)
Cireasa de pe tort
(2)
Paine
(2)
Utile
(2)
Foarte buna............si daca eliminam cascavalul poate fi o supa delicioasa de post.
RăspundețiȘtergerePe curand!
Salut Maria, ai dreptate, fara carcaval este o delicatesa de post, in viziunea mea, cel putin.
RăspundețiȘtergereTe salut cu prietenie. Lop