Imi place shaorma dar n-am incredere in cea cumparata de pe la colt de strata. Asa ca fac eu, mult mai buna si mai sigura. Bomba calorica...nici jumatate nu pot manca..dar imi place la nebunie. Foarte simplu de facut. Pentru 2 shaorma mari sau 4 mici trebuie:
- 2 lipii mari sau 4 mici
- 500 gr piept de pui
- 750 gr cartofi congelati sau naturali
- 2 castraveti in otet sau murati
- o ceapa mica
- maioneza
- ketchup
- mustar
- 4 catei usturoi
- 2 linguri mari smantana
Se taie carnea cuburi care se prajeste in putin ulei condimentata foarte bine. Se prajesc separat cartofii. Din usturoi si smantana, cu o lingura de ulei si ceva condimente de ierburi aromate sau mediteraniene se face un sos. Se incalzesc lipiile care se ung cu sosul de smantana. Carnea racita si taiata se aseaza pe mijlocul lipiei, apoi se aseaza cartofii, castravetii, ketchup-ul, maioneza si mustarul. Se servesc calde in folie de aluminiu...
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Custom Search
Etichete
Retele simple
(183)
Ce-am gatit astazi
(117)
De astamparat foamea
(92)
mancaruri finalizate
(89)
cum se face
(74)
Traditionale
(68)
Gustari
(60)
Legume
(45)
Antreuri
(44)
Pui
(42)
Dulciuri
(34)
fara retete
(32)
Italiene
(31)
De sarbatori
(28)
Paste
(27)
De post
(25)
Orez
(25)
Oriental
(24)
Oua
(22)
peste
(21)
Aparate si ustensile care-ti fac viata mai usoara
(18)
Borsuri ciorbe Supe
(18)
Min dejun
(18)
Porc
(18)
Borsuri ciorbe
(17)
Wok
(17)
Vegetariene
(13)
Alte
(10)
Cartofi
(9)
Otto
(7)
motanul
(7)
Salate
(6)
Premii
(5)
Cireasa de pe tort
(2)
Paine
(2)
Utile
(2)
Foarte bine ca nu ai incredere in cea de la colt!
RăspundețiȘtergereFelicitari pentru dizertatie!
Si, o ultima intrebare:
Cum te-ai descurcat cu SPSS-ul?
Salut Gospodina de Criza...ma bucur sa esti printre noi...la cat mai multe postari si satisfactii culinare, si nu numai
RăspundețiȘtergereMultumesc pentru urari.
Te salut