Pentru 6-8 persoane:
- o conserva de 820 gr rosii intregi in sos tomat (se pot folosi si rosii naturale, insa trebuie sa fie foarte bine coapte)
- 500 ml suc de rosii
- 2 morcovi
- 2 cepe
- 50 gr telina
- 3-4 cepe verzi
- un pastarnac
- un ardel gras (eu am avut congelat)
- patrunjel si marar, cate o legatura (tot congelat am avut)
- sare si piper dupa gust
Preparare:
1. toate legmele se spala, se curata si se taie marunt
2. in 2 litri de apa se pun toate legumele la fiert pentru 30-40 de minute
3. se adauga rosiile din conserva taiate marunt si sosul de rosii
4. se mai fierbe inca 15-20 de minute si se condimenteaza
5. se dau legumele fierte si zeama prin blender
6. se serveste calduta cu crochete sau crutoane de paine
Pofta buna!
Ce bine arata, iar in post este excelenta!
RăspundețiȘtergereSalut Lavi, multumesc! O duminica placuta. Flory!
RăspundețiȘtergere