Piftelele sunt usor de facut, sunt gustoase si merg la multe ocazii. Iata reteta mea simpla de piftele din carne de porc: 400 gr carne tocata amestec vita si porc, 2 oua, 2 cartofi, 2 cepe, 2 morcovi, cateva capatani de usturoi si condimente dupa preferinte. Se trec prin masina de tocat carne toate ingredientele inclusiv carnea tocata. Apoi se amesteca toate ingredientele. Se formeaza piftelele in palma cu lingurita. Se prajesc in ulei incins. Dupa preferinte, se pot gati si in sos tomat sau in sos alb de smantana.
miercuri, 25 noiembrie 2009
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Custom Search
Etichete
Retele simple
(183)
Ce-am gatit astazi
(117)
De astamparat foamea
(92)
mancaruri finalizate
(89)
cum se face
(74)
Traditionale
(68)
Gustari
(60)
Legume
(45)
Antreuri
(44)
Pui
(42)
Dulciuri
(34)
fara retete
(32)
Italiene
(31)
De sarbatori
(28)
Paste
(27)
De post
(25)
Orez
(25)
Oriental
(24)
Oua
(22)
peste
(21)
Aparate si ustensile care-ti fac viata mai usoara
(18)
Borsuri ciorbe Supe
(18)
Min dejun
(18)
Porc
(18)
Borsuri ciorbe
(17)
Wok
(17)
Vegetariene
(13)
Alte
(10)
Cartofi
(9)
Otto
(7)
motanul
(7)
Salate
(6)
Premii
(5)
Cireasa de pe tort
(2)
Paine
(2)
Utile
(2)
Chiftele! Bună reţeta ne-au dat turcii ăştia! Ai adăugat şi morcov, devin mai puţin grele.
RăspundețiȘtergerepar foarte bune, acum incerc
RăspundețiȘtergerepar foarte bune, acum incerc sa le fac
RăspundețiȘtergereCiao, le-am facut si au iesit super; au fost foarte apreciate de sotul meu care este foarte pretentios;
RăspundețiȘtergereimi puteti spune cu sos tomat cum se fac?
multumesc anticipat