Din seria atractiei mele pentru pieptul de pui si mancarurile orientale, zilele trecute am gatit: piept de pui cu avocado si lapte de cocos cu garnitura de cus cus.
- un piept de pui mediu, curatat si taiat fasii
- fasii de telina, morcov, varza si orice alte legume va plac
- un avocado taiat cuburi
- 200 gr ciuperci congelate sau natur
- 200 ml lapte de cocos
- 30 gr seminte susan
- 3 linguri ulei de masline
- un buc mare de unt
- condimente asiatice
- 3 linguri sos worcestershire
- 100 gr cus cus extra fin
In ulei si unt se calesc fasiile de piept de pui. Se adauga legumele, ciupercile, sosul, condimentele si lapte de de cocos. Se prepara la foc mare, in wok, timp de 20 de minute. La final se adauga bucatile de avocado si semintele de susan.
Se fierbe cus cus-ul timp de 7 minute si se condimenteaza.
Se serveste puiul pe pat de cus cus cat este cald. Another oriental meal that makes me smile...
marți, 2 martie 2010
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Custom Search
Etichete
Retele simple
(183)
Ce-am gatit astazi
(117)
De astamparat foamea
(92)
mancaruri finalizate
(89)
cum se face
(74)
Traditionale
(68)
Gustari
(60)
Legume
(45)
Antreuri
(44)
Pui
(42)
Dulciuri
(34)
fara retete
(32)
Italiene
(31)
De sarbatori
(28)
Paste
(27)
De post
(25)
Orez
(25)
Oriental
(24)
Oua
(22)
peste
(21)
Aparate si ustensile care-ti fac viata mai usoara
(18)
Borsuri ciorbe Supe
(18)
Min dejun
(18)
Porc
(18)
Borsuri ciorbe
(17)
Wok
(17)
Vegetariene
(13)
Alte
(10)
Cartofi
(9)
Otto
(7)
motanul
(7)
Salate
(6)
Premii
(5)
Cireasa de pe tort
(2)
Paine
(2)
Utile
(2)
O bunatate.
RăspundețiȘtergereTe pup si o zi buna!
Salut Maria, multumesc pentru apreciere. O seara frumoasa alaturi de cei dragi.
RăspundețiȘtergereperfect i will try it!!!
RăspundețiȘtergereMargarita, thank for appreciation.
RăspundețiȘtergere