Inca o reteta simpla si fara complicatii.
Copanele la cuptor in bait de vin cu zahar brun.
Cerinte:
- 1 kg copanele de pui curatate si spalate
- 2 catei de usturoi
- usturoi granulat
- cimbru uscat
- ghimbir praf
- ienibahar macinat
- boia de ardei sulce
- busuioc uscat
- sare
- piper
- otet balsamic
- chili sos
- sos de soia
- ulei de masline
- coaja rasa de la o lamaie
- 2 linguri mari de zahar brun
- 300 ml vin rosu
In baitul resultat din combinarea ingredientelor puneti copanelele peste noapte. Le puneti la cuptor in bait si te tineti timp de o ora.
Se servesc cu piure de cartofi si salata sau muraturi.
marți, 30 martie 2010
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Custom Search
Etichete
Retele simple
(183)
Ce-am gatit astazi
(117)
De astamparat foamea
(92)
mancaruri finalizate
(89)
cum se face
(74)
Traditionale
(68)
Gustari
(60)
Legume
(45)
Antreuri
(44)
Pui
(42)
Dulciuri
(34)
fara retete
(32)
Italiene
(31)
De sarbatori
(28)
Paste
(27)
De post
(25)
Orez
(25)
Oriental
(24)
Oua
(22)
peste
(21)
Aparate si ustensile care-ti fac viata mai usoara
(18)
Borsuri ciorbe Supe
(18)
Min dejun
(18)
Porc
(18)
Borsuri ciorbe
(17)
Wok
(17)
Vegetariene
(13)
Alte
(10)
Cartofi
(9)
Otto
(7)
motanul
(7)
Salate
(6)
Premii
(5)
Cireasa de pe tort
(2)
Paine
(2)
Utile
(2)
MMMMM...ce frirpturica!!! buna trebuie sa mai fie!ciao!
RăspundețiȘtergereSarbatoarea Sfinta a Invierii Domnului sa va aduca sanatate,belsug si bucurii,iar lumina din noaptea sfinta sa va calauzeasca pasii pe parcursul vietii.
RăspundețiȘtergereHRISTOS A INVIAT!
Salut Gabriela,
RăspundețiȘtergereIti multumesc pentru apreciere.
Sa ai o zi frumoasa!
Hristos a inviat!
Lili,
RăspundețiȘtergereSi tie iti doresc numai liniste, sanatate si fericire.
Te salut cu caldura!
Lop