Pe post de aperitive, gustari sau chiar desert reteta de pateuri sarate este foarte usoara si rapida. Nu va trebuie decat:
- un pachet aluat foietaj decongelat (nici intr-un caz la microunde)
- 1 ou
- 100 gr feta sau telemea de vaca
- 50 gr cascaval ras
- o lingura mare margarina
- 30 ml frisca lichida
Se amesteca jumatate din oul batut, feta, cascavalul, margarina si frisca pana obtineti o pasta omogena vascoasa. Se intinde foaia de aluat care se taie patratele. Se pune cate o lingurita de umplutura pe fiecare patratel si se inchide prin presare cu o furculita. Se ung cu restul de ou batut, se aseaza pe hartie de copt si se dau la cuptor la foc moderat timp de 30-40 minute. Pofta buna!
duminică, 3 ianuarie 2010
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Custom Search
Etichete
Retele simple
(183)
Ce-am gatit astazi
(117)
De astamparat foamea
(92)
mancaruri finalizate
(89)
cum se face
(74)
Traditionale
(68)
Gustari
(60)
Legume
(45)
Antreuri
(44)
Pui
(42)
Dulciuri
(34)
fara retete
(32)
Italiene
(31)
De sarbatori
(28)
Paste
(27)
De post
(25)
Orez
(25)
Oriental
(24)
Oua
(22)
peste
(21)
Aparate si ustensile care-ti fac viata mai usoara
(18)
Borsuri ciorbe Supe
(18)
Min dejun
(18)
Porc
(18)
Borsuri ciorbe
(17)
Wok
(17)
Vegetariene
(13)
Alte
(10)
Cartofi
(9)
Otto
(7)
motanul
(7)
Salate
(6)
Premii
(5)
Cireasa de pe tort
(2)
Paine
(2)
Utile
(2)
These pies look delicious! Happy New Year!
RăspundețiȘtergereI make a very similar version of these pies! Delicious!
RăspundețiȘtergereHappy New Year!
Fresh Local and Best thank you very much for the appreciation. You recipes look delicious and healthy. For you and your family I wish all the best things that can happen and may all your wished come true. Kisses!
RăspundețiȘtergereJennie, I'm sure that yours are as good as it gets. Please send me a link with them. Congratulation on your recipes, and especially the pictures. Good luck. Kisses from Lop!
RăspundețiȘtergere