O mancare foarte rafinata si gustoasa. Se gateste relativ repede, nu e pretentioasa dar are un gust extraordinar. Pentru 4 portii ne trebuie:
- 500 gr carne macra de porc taiata cuburi
- 1 kg mazare congelata sau verde, daca e sezon
- 1 pahar de vin rosu
- 2 linguri ulei
- condimente pentru carne de porc (de la Cosmin)
- sare, piper
Prajim carnea de porc aproximativ 10 minute. Adaugam condimentul, mazarea si paharul de vin. Fierbem la foc domol inca 30 minute si condimentam cu sare si piper dupa gust. Se serveste cu o lingura de smantana si ceva parmezan ras.
sâmbătă, 2 ianuarie 2010
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Custom Search
Etichete
Retele simple
(183)
Ce-am gatit astazi
(117)
De astamparat foamea
(92)
mancaruri finalizate
(89)
cum se face
(74)
Traditionale
(68)
Gustari
(60)
Legume
(45)
Antreuri
(44)
Pui
(42)
Dulciuri
(34)
fara retete
(32)
Italiene
(31)
De sarbatori
(28)
Paste
(27)
De post
(25)
Orez
(25)
Oriental
(24)
Oua
(22)
peste
(21)
Aparate si ustensile care-ti fac viata mai usoara
(18)
Borsuri ciorbe Supe
(18)
Min dejun
(18)
Porc
(18)
Borsuri ciorbe
(17)
Wok
(17)
Vegetariene
(13)
Alte
(10)
Cartofi
(9)
Otto
(7)
motanul
(7)
Salate
(6)
Premii
(5)
Cireasa de pe tort
(2)
Paine
(2)
Utile
(2)
Ti-am furat reteta ,chiar aveam de gand sa fac si eu saptamana viitoare............multumesc.
RăspundețiȘtergereMaria, astept cu nerabdare reteta postata. O saptamana buna! Lop
RăspundețiȘtergere