Combinatia de pui cu mozzarela este una foarte fericita. Merge perfect cu garnitura de cuscus si porumb.
Cuscus cu porumb
300 gr cuscus, 100 gr porumb congelat, 1 lingura mare sos de soia, 1 lingura mare sos worcestershire, 1 lingura sos teriyaki, un varf de cutit de curry, condiment asiatic si apa.
Se pune la fiert apa in case se adauga dupa fierbere cuscus-ul, porumbul, sosurile si condimentele. Se fierb aproximativ 15 minute.
Piept de pui cu mozzarela
Un piept de pui taiat fidelute, 5 bulgarasi de mozzarela, 30 gr unt, 20 ml ulei. Se incinge untul, se caleste pieptul de pui, se adauga uleiul si se prajeste pana la rumenire. La final se adauga mozzarela taiata bucati. Se serveste cu garnitura calda de cuscus si porumb. Foarte bun...
joi, 3 decembrie 2009
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Custom Search
Etichete
Retele simple
(183)
Ce-am gatit astazi
(117)
De astamparat foamea
(92)
mancaruri finalizate
(89)
cum se face
(74)
Traditionale
(68)
Gustari
(60)
Legume
(45)
Antreuri
(44)
Pui
(42)
Dulciuri
(34)
fara retete
(32)
Italiene
(31)
De sarbatori
(28)
Paste
(27)
De post
(25)
Orez
(25)
Oriental
(24)
Oua
(22)
peste
(21)
Aparate si ustensile care-ti fac viata mai usoara
(18)
Borsuri ciorbe Supe
(18)
Min dejun
(18)
Porc
(18)
Borsuri ciorbe
(17)
Wok
(17)
Vegetariene
(13)
Alte
(10)
Cartofi
(9)
Otto
(7)
motanul
(7)
Salate
(6)
Premii
(5)
Cireasa de pe tort
(2)
Paine
(2)
Utile
(2)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu