La orice aperitiv merg piftelele. Pentu cei mai sclifositi dintre noi recomand piftelele din piept de pui. Nu sunt atat de grase ca cele de porc. Pentru aceasta avem nevoie de:
- un piept si jumatate de pui
- 2 cepe
- 2 morcovi
- 3 cartofi medii
- 2 oua
- zarzavat: patrunjel si marar
- pesmet cat pentru consistenta (poate fi inlocuit de faina de grau)
- condimente: sare, piper, boia de ardei, ierburi aromate uscate, etc.
Preparare: se dau prin masina de tocat carne toate ingredientele care apoi se incorporeaza intr-un vas. Se lasa la frigider pentru cel putin o ora. Se formeaza piftelele cu mana si se prajesc in ulei incins. Zdravene...
miercuri, 30 decembrie 2009
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Custom Search
Etichete
Retele simple
(183)
Ce-am gatit astazi
(117)
De astamparat foamea
(92)
mancaruri finalizate
(89)
cum se face
(74)
Traditionale
(68)
Gustari
(60)
Legume
(45)
Antreuri
(44)
Pui
(42)
Dulciuri
(34)
fara retete
(32)
Italiene
(31)
De sarbatori
(28)
Paste
(27)
De post
(25)
Orez
(25)
Oriental
(24)
Oua
(22)
peste
(21)
Aparate si ustensile care-ti fac viata mai usoara
(18)
Borsuri ciorbe Supe
(18)
Min dejun
(18)
Porc
(18)
Borsuri ciorbe
(17)
Wok
(17)
Vegetariene
(13)
Alte
(10)
Cartofi
(9)
Otto
(7)
motanul
(7)
Salate
(6)
Premii
(5)
Cireasa de pe tort
(2)
Paine
(2)
Utile
(2)
Sunt foarte gustoase si sanatoase.Eu am facut de Craciun pentru parintii mei sarmalute din piept de pui cu vitel si au iesit o grozavie.
RăspundețiȘtergereSarbatori de iarna cu bine!
Noul an sa fie spumos, frumos si fericit!
RăspundețiȘtergereLa multi ani!