Aperitv sarat...merge excelent cu ceva branza dulce, cascaval sau urda, in viziunea mea cel putin.
Se cauta in frigider masline care stau de ceva vreme. Se curata de samburi. Se mixeara puternic, sau se dau prin robot, si daca nu aveti nici din asta utilizati masina de tocat carne. Pasati maslinele (aprox 200-300 gr) cu 3-4 catei usturoi, cateva linguri generoase de ulei de masline si ceva cimbru proaspat sau uscat.
Gata!
luni, 24 ianuarie 2011
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Custom Search
Etichete
Retele simple
(183)
Ce-am gatit astazi
(117)
De astamparat foamea
(92)
mancaruri finalizate
(89)
cum se face
(74)
Traditionale
(68)
Gustari
(60)
Legume
(45)
Antreuri
(44)
Pui
(42)
Dulciuri
(34)
fara retete
(32)
Italiene
(31)
De sarbatori
(28)
Paste
(27)
De post
(25)
Orez
(25)
Oriental
(24)
Oua
(22)
peste
(21)
Aparate si ustensile care-ti fac viata mai usoara
(18)
Borsuri ciorbe Supe
(18)
Min dejun
(18)
Porc
(18)
Borsuri ciorbe
(17)
Wok
(17)
Vegetariene
(13)
Alte
(10)
Cartofi
(9)
Otto
(7)
motanul
(7)
Salate
(6)
Premii
(5)
Cireasa de pe tort
(2)
Paine
(2)
Utile
(2)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu