Din seria retetelor de iarna, la gura sobei: ciuperci pleutorus cu roii
Pentru cina sau pranz, doua persoane:
- 500 gr ciuperci pleurotus
- o ceapa medie
- 200 gr rosii taiate cuburi fie din conserva fie naturale
- 50 gr patrunjel tocat congelat sau o legatura de patrunjel verde
- sare, piper
- 3 linguri ulei de masline
- 100 gr samntana
Procedeu:
1. calim ceapa in uleiul de masline
2. adaugam ciupercile spalate si taiate bucati
3. mai adaugam un pahar de apa (200 ml), rosiile, patrunjelul si gatim pentru 15-20 de minute
4. adaugam smantana si condimentele si mai dam un clocot
5. se servesc fierbinti cu ceva parmezan ras deasupra...
Gata!
duminică, 12 februarie 2012
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Custom Search
Etichete
Retele simple
(183)
Ce-am gatit astazi
(117)
De astamparat foamea
(92)
mancaruri finalizate
(89)
cum se face
(74)
Traditionale
(68)
Gustari
(60)
Legume
(45)
Antreuri
(44)
Pui
(42)
Dulciuri
(34)
fara retete
(32)
Italiene
(31)
De sarbatori
(28)
Paste
(27)
De post
(25)
Orez
(25)
Oriental
(24)
Oua
(22)
peste
(21)
Aparate si ustensile care-ti fac viata mai usoara
(18)
Borsuri ciorbe Supe
(18)
Min dejun
(18)
Porc
(18)
Borsuri ciorbe
(17)
Wok
(17)
Vegetariene
(13)
Alte
(10)
Cartofi
(9)
Otto
(7)
motanul
(7)
Salate
(6)
Premii
(5)
Cireasa de pe tort
(2)
Paine
(2)
Utile
(2)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu