Ceva clasic, insa exterm de simplu si gustos: snitele din piept de pui pane.
Ingrediente:
- un piept de pui mare, spalat, curatat si taiat fasii
- 2 oua
- 3-4 linguri faina
- 100 gr pesmet
- apa cat pentru o compozitie de clatite groasa
- condimente
1. bateti pieptul de pui cu tocatorul
2. amestecati oual, cu faina, apa si condimentele
3. treceti bucatile din peipt de pui prin compozitia de ou
4. tavaliti bucatile trecute initial ou, prin pesmet, din belsug
5. prajiti in ulei incins pe ambele fete
6. scoatei snitele pe o farfurie pe care ati asezat cateva servetele absorbante
Din restul compozitiei am facut o clatita groasa pe care am umplut-o cu o compozitie de telemea sfarmata amestecata cu o lingura mare de smantana. Foarte bun!
Gata...
vineri, 4 martie 2011
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Custom Search
Etichete
Retele simple
(183)
Ce-am gatit astazi
(117)
De astamparat foamea
(92)
mancaruri finalizate
(89)
cum se face
(74)
Traditionale
(68)
Gustari
(60)
Legume
(45)
Antreuri
(44)
Pui
(42)
Dulciuri
(34)
fara retete
(32)
Italiene
(31)
De sarbatori
(28)
Paste
(27)
De post
(25)
Orez
(25)
Oriental
(24)
Oua
(22)
peste
(21)
Aparate si ustensile care-ti fac viata mai usoara
(18)
Borsuri ciorbe Supe
(18)
Min dejun
(18)
Porc
(18)
Borsuri ciorbe
(17)
Wok
(17)
Vegetariene
(13)
Alte
(10)
Cartofi
(9)
Otto
(7)
motanul
(7)
Salate
(6)
Premii
(5)
Cireasa de pe tort
(2)
Paine
(2)
Utile
(2)
Foarte gustoase snitelele de pui!
RăspundețiȘtergeresalut explora, multumesc de vizita si de comentariu. weekend placut!
RăspundețiȘtergereoldies but goodies!
RăspundețiȘtergere