Antreuri si gustari foarte apreciate si rapide, aceste mini pizza din aluat de foietaj sunt un succes garantat.
Ne trebuie:
- un pachet de aluat de foietaj
- 2 buc a 150 gr fiecare mozzarella
- 150 gr salam
- 100 sos de rosii
- 50 gr cascaval
- busuioc si cimbru uscat
- sare si piper
- un ou pentru uns
Se intinde foietajul cat mai subtire si se acopera cu sosul de rosii, cimbrul, busuiocul sarea si piperul. Se aseaza apoi salamul si feliile de mozzarella deasupra carora se rade cascavalul. Se ruleaza capetele pana la mijloc si apoi se taie aluatul in felii cu un cutit de paine sau de rosii.
Se coc pe hartie de copt unse cu ou batut. Se coc la cuptor la foc potrivit timp de aproximativ 30 minute.
Pofta buna!
marți, 6 aprilie 2010
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Custom Search
Etichete
Retele simple
(183)
Ce-am gatit astazi
(117)
De astamparat foamea
(92)
mancaruri finalizate
(89)
cum se face
(74)
Traditionale
(68)
Gustari
(60)
Legume
(45)
Antreuri
(44)
Pui
(42)
Dulciuri
(34)
fara retete
(32)
Italiene
(31)
De sarbatori
(28)
Paste
(27)
De post
(25)
Orez
(25)
Oriental
(24)
Oua
(22)
peste
(21)
Aparate si ustensile care-ti fac viata mai usoara
(18)
Borsuri ciorbe Supe
(18)
Min dejun
(18)
Porc
(18)
Borsuri ciorbe
(17)
Wok
(17)
Vegetariene
(13)
Alte
(10)
Cartofi
(9)
Otto
(7)
motanul
(7)
Salate
(6)
Premii
(5)
Cireasa de pe tort
(2)
Paine
(2)
Utile
(2)
Minunate! Tocmai le-am scos din cuptor si arata excelent! Buna idee. :)
RăspundețiȘtergerevad ca sunt in trend rulourile astea.par a fi un aperitiv rapid si gustos.am sa le fac si eu.
RăspundețiȘtergere