Un milkshake de capsuni, facut in casa, foarte gustossss.....si mai ales hranitor
Pentru 1 litru ne trebuie:
- o cana mare de de boabe de soia
- 4 cani mari de apa
- 3 linguri zahar brun
- 300 gr capsuni proaspete sau congelate...de la mami din gradina
1. Cana de soia se pune cu 3 cani de apa la inmuiat peste noapte (6-8 ore)
2. Boabele de soia inmuiate se dau prin blender sau robot (merge si masina clasica de tocat carne)
3. Compozitia obtinuta de strecoara prin tifon sau o batista curata de 3-4 ori pana toate impuritatile sunt indepartate
4. Compozitia se pune la fiert impreuna cu o cana de apa
5. Se spumuieste, in mod obligatoriu
6. Cat fierbe laptele (macar 10 minute de clocot) se dezgheata capsunile daca sunt congelate, si se paseaza in blender, sau cu o paleta de pire de cartofi
7. Se raceste, pana la temperatura camerei, laptele si apoi se amesteca cu zaharul si cu piureul de capsuni.
8. Se mai strecoara o data, daca e necesar
Se serveste rece cu biscuiti, ceva dulce, batoane de cereale...sau orice va incanta papilele gustative
joi, 3 februarie 2011
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Custom Search
Etichete
Retele simple
(183)
Ce-am gatit astazi
(117)
De astamparat foamea
(92)
mancaruri finalizate
(89)
cum se face
(74)
Traditionale
(68)
Gustari
(60)
Legume
(45)
Antreuri
(44)
Pui
(42)
Dulciuri
(34)
fara retete
(32)
Italiene
(31)
De sarbatori
(28)
Paste
(27)
De post
(25)
Orez
(25)
Oriental
(24)
Oua
(22)
peste
(21)
Aparate si ustensile care-ti fac viata mai usoara
(18)
Borsuri ciorbe Supe
(18)
Min dejun
(18)
Porc
(18)
Borsuri ciorbe
(17)
Wok
(17)
Vegetariene
(13)
Alte
(10)
Cartofi
(9)
Otto
(7)
motanul
(7)
Salate
(6)
Premii
(5)
Cireasa de pe tort
(2)
Paine
(2)
Utile
(2)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu