duminică, 23 ianuarie 2011

Cus cus cu ciocolata

Un desert rapid si foarte dulceeeee....din seria neinceputa: sa gatim ce avem prin frigider sau camara:
Cus cus cu ciocolata
Pentru 2 portii avem nevoie de:
- 100 gr ciocolata cu lapte sau 50 gr ciocolata amaruie
- o cana cu lapte
- 2 pumni cus cus extra fin
- ciocolata rasa si zahar vanilat pentru servit
1. Intr-un ceaun de tuci sau tigaie antiaderenta se topeste ciocolata.
2. Adaugati laptele treptat pana se omogenizeaza toata compozitia
3. Adaugati cus cus-ul si amestecati continuu timp de 5-7 minute pana se gateste cus cus-ul
4. Turnati in forme de silicon sau orice forme de sticla si dati la rece timp de o jumatate de ora
5. Ornati cu ciocolata rasa si zahar pudra
Gata.
PS: sa ma iertati de poza de inceput, din graba nu am mai facut-o.
In rest, duminica placuta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Print

Custom Search

Search