Weekend-ul trecut parca a fost virus prin tara, multe blogger-itze gastronomice au facut pizza. As numi dar cine urmareste "piata" stie. Desigur, ca am facut si eu pizza...nu, nu ne-am vorbit...v-am spus eu ca a fost virus. Cu aluat dospit (ca asa cred ca este cea mai fericita pizza) am facut 3 feluri de pizza: una cu salam si sunca, una cu carnati si mozzarela si vedeta de astazi: pizza cu peste avocado si kiwi. Poate multi o sa strambe din nas...cred...insa cine nu va incerca n-are cum sa stie...cel putin asa e motto-ul meu. Andare:
- aluat dospit (500 faina, un praf de sare, un praf de zahar, o lingurita drojdie, 3 linguri ulei, un ou si apa cat cuprinde, framantate si dospite pentru cel putin 2 ore)
- 1 avocado
- cateva bucati de peste marinat, sau afumat daca va place mai mult
- 3 linguri sos e rosii, sau ketckhup cu ierburi de la Hellmans
- 1 kiwi
- 100 gr mozzarela sau cascaval
Se intinde foaia de blat, se unge cu sosul de rosii, se aseaza ingredientele si se da la cuptor pe hartie de copt pentru 2- minute.
marți, 2 februarie 2010
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Custom Search
Etichete
Retele simple
(183)
Ce-am gatit astazi
(117)
De astamparat foamea
(92)
mancaruri finalizate
(89)
cum se face
(74)
Traditionale
(68)
Gustari
(60)
Legume
(45)
Antreuri
(44)
Pui
(42)
Dulciuri
(34)
fara retete
(32)
Italiene
(31)
De sarbatori
(28)
Paste
(27)
De post
(25)
Orez
(25)
Oriental
(24)
Oua
(22)
peste
(21)
Aparate si ustensile care-ti fac viata mai usoara
(18)
Borsuri ciorbe Supe
(18)
Min dejun
(18)
Porc
(18)
Borsuri ciorbe
(17)
Wok
(17)
Vegetariene
(13)
Alte
(10)
Cartofi
(9)
Otto
(7)
motanul
(7)
Salate
(6)
Premii
(5)
Cireasa de pe tort
(2)
Paine
(2)
Utile
(2)
Hi Flory,
RăspundețiȘtergerefoarte intereasantä si delicatä Combination.Pe mine ma-i convins.
Eu zic cä nui deloc bai dacä Lumea face Pizza.
Pizza este Cult si gata.
Cu drag Jacob
Jacob, multumesc mult pentru comentariu. Ai dreptate, e in fashion. Te salut. F!
RăspundețiȘtergere