N-am prea fost activa ultimele saptamani, pt. ca a trebuit sa-mi dau dizertatia. Finaly, sambata, terminat-am.
Timpul asta de 3 saptamani n-am prea gatit...am descoperit insa omleta moale cu mult ...cascaval. Recunosc ca prajeam mult prea mult omletele inainte. Acum imi plac mult mai moi, si cea cu emmentaler merge "ca unsa".
- 2 oua
- 100 gr gouda sau emmentaler
- 30 gr apa minerala
- un praf de sare
Se bat ouale cu apa minerala. Se adauga sarea si se toarna in tigaia incinsa cu ceva ulei. Se lasa la foc mic timp de 3-5 minute dupa care se rade branza deasupra. Se impatureste in doua si se serveste calda...pentru cei indragostiti de carne se pune ceva pe laterala....doar asa de decor...ha, ha, ha.
duminică, 28 februarie 2010
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Custom Search
Etichete
Retele simple
(183)
Ce-am gatit astazi
(117)
De astamparat foamea
(92)
mancaruri finalizate
(89)
cum se face
(74)
Traditionale
(68)
Gustari
(60)
Legume
(45)
Antreuri
(44)
Pui
(42)
Dulciuri
(34)
fara retete
(32)
Italiene
(31)
De sarbatori
(28)
Paste
(27)
De post
(25)
Orez
(25)
Oriental
(24)
Oua
(22)
peste
(21)
Aparate si ustensile care-ti fac viata mai usoara
(18)
Borsuri ciorbe Supe
(18)
Min dejun
(18)
Porc
(18)
Borsuri ciorbe
(17)
Wok
(17)
Vegetariene
(13)
Alte
(10)
Cartofi
(9)
Otto
(7)
motanul
(7)
Salate
(6)
Premii
(5)
Cireasa de pe tort
(2)
Paine
(2)
Utile
(2)
O primavara frumoasa, plina de bucurii!
RăspundețiȘtergereAlexandrina, iti multumesc mult pentru urare. Si tie o primavara cat mai frumoasa.
RăspundețiȘtergere