duminică, 28 februarie 2010

Omleta cu emmentaler pentru final de dizertatie

N-am prea fost activa ultimele saptamani, pt. ca a trebuit sa-mi dau dizertatia. Finaly, sambata, terminat-am.
Timpul asta de 3 saptamani n-am prea gatit...am descoperit insa omleta moale cu mult ...cascaval. Recunosc ca prajeam mult prea mult omletele inainte. Acum imi plac mult mai moi, si cea cu emmentaler merge "ca unsa".
- 2 oua
- 100 gr gouda sau emmentaler
- 30 gr apa minerala
- un praf de sare
Se bat ouale cu apa minerala. Se adauga sarea si se toarna in tigaia incinsa cu ceva ulei. Se lasa la foc mic timp de 3-5 minute dupa care se rade branza deasupra. Se impatureste in doua si se serveste calda...pentru cei indragostiti de carne se pune ceva pe laterala....doar asa de decor...ha, ha, ha.







2 comentarii:

Print

Custom Search

Search