joi, 21 ianuarie 2010

Ce-am gatit azi - sau mai bine spus ce n-a ajuns pe blog

Multe din retele preparate peste luna n-ajung pe blog. Unde ajung ele? In seria ce-am gatit azi. Cine vrea detalii despre unul dintre felurile din serie sa intrebe. Asa ca, o parte din ce-am gatit in ultima luna incoace.
Porc cu legume si taietei, the Chinese way
File de peste in crusta de malai cu mujdei si mamaligaSalata de fasole, porumb, surimi si ou
Ciorba de galuste de gris
Ciorba de perisoare de pui
Tarta aperitiv cu carnati si ardei grasi
Desert cu piscoturi, salata de fructe, gem, inghetata, crema de ciocolata si frisca
Friptura crocanta de pui
Orez cu curry si calamar
Ciorba de file de cod cu lapte
Omleta cu mozzarela si rosii
Cartofi la cuptor cu tofu si sos picant
Cuscus in sos de ciuperci
Paste cu ton si mozzarela
Fasole asortate cu salam sasesc

4 comentarii:

  1. Hallo Lop,

    ce ai fäcut Tu aicia este aproape criminal.
    Atitea Bunätäti dintr-o Datä nu suportä nimeni sau cel putin eu.
    Fantasia mea de Gust este acuma in Chaos total.
    Mincäruri de Milioane. le-as minca pe toate cu mare Pläcere imediat. Compliment mare.

    Multe Salutäri jacob

    RăspundețiȘtergere
  2. Jacob, multumesc din toata inima de comment. Esti dragut, ca intotdeauna. Sa-ti fie zilele fericite si familia sanatoasa. Te salut cu admiratie. Lop!

    RăspundețiȘtergere
  3. Hmmm, pestele acela cu mamaliguta si mujdei....
    Asta o sa gatesc azi la pranz!
    Totul arata nemaipomenit!
    Vorba lui Jacob, e prea mult dintr-o data, ia-ne mai usor!
    Glumesc!
    Ganduri bune!

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc Tartoras, chiar imi face placere sa vad ca mancarurile mele plac. Te salut din Iasul inghetat (-21). O duminica placuta. Lop

    RăspundețiȘtergere

Print

Custom Search

Search