O salata de peste fie pentru post fie pentru o petrecere de ultim moment.
Foarte buna, mai ales pentru iubitorii de peste, si nu numai!
Salata de peste afumat si marinat cu ceapa si masline:
- 200 gr macrou marinat
- 200 gr hamsie afumata
- 150 gr ceapa
- 100 gr masline
- otet, sare si piper pentru condimentare
Prepararea este foarte simpla:
1. se curata pestele de piele (macrou) si de mate si cap (hamsie)
2. se curata si se taia ceapa marunt
3. se taie pestele in bucati mici si se amesteca cu ceapa si maslinele
4. se adauga otet si sare si piper dupa gust
Foarte buna! Garantat!
duminică, 30 decembrie 2012
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Custom Search
Etichete
Retele simple
(183)
Ce-am gatit astazi
(117)
De astamparat foamea
(92)
mancaruri finalizate
(89)
cum se face
(74)
Traditionale
(68)
Gustari
(60)
Legume
(45)
Antreuri
(44)
Pui
(42)
Dulciuri
(34)
fara retete
(32)
Italiene
(31)
De sarbatori
(28)
Paste
(27)
De post
(25)
Orez
(25)
Oriental
(24)
Oua
(22)
peste
(21)
Aparate si ustensile care-ti fac viata mai usoara
(18)
Borsuri ciorbe Supe
(18)
Min dejun
(18)
Porc
(18)
Borsuri ciorbe
(17)
Wok
(17)
Vegetariene
(13)
Alte
(10)
Cartofi
(9)
Otto
(7)
motanul
(7)
Salate
(6)
Premii
(5)
Cireasa de pe tort
(2)
Paine
(2)
Utile
(2)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu