O reteta sigura si foarte usoara. Un desert sau un mic-dejun de casa, fara bataie de cap.
Regula e simpla:
- o masura de orez,
- o masura identica de apa,
- 4 masuri de lapte,
- 4 linguri de zahar si
- o lingura de praf de scortisoara.
1. Intr-un ceaun se fierbe masura de orez cu masura de apa pana se evapora apa, dar fara ca orezul sa se lipeasca de peretii vasului de gatit
2. se adauga laptele si se fierbe domol amestecand continuu
3. cand se injumatateste cantitatea de lapte prin fierbere se adauga zaharul si scortisoara
4. se mai fierbe pana se evapora laptele complet, orezul s-a umflat si e fiert
5. se serveste cu un praf de scortisoara si sos de capsuri
Gata!
Nu aveti cum sa dati gres daca respectati reteta.
duminică, 21 octombrie 2012
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Custom Search
Etichete
Retele simple
(183)
Ce-am gatit astazi
(117)
De astamparat foamea
(92)
mancaruri finalizate
(89)
cum se face
(74)
Traditionale
(68)
Gustari
(60)
Legume
(45)
Antreuri
(44)
Pui
(42)
Dulciuri
(34)
fara retete
(32)
Italiene
(31)
De sarbatori
(28)
Paste
(27)
De post
(25)
Orez
(25)
Oriental
(24)
Oua
(22)
peste
(21)
Aparate si ustensile care-ti fac viata mai usoara
(18)
Borsuri ciorbe Supe
(18)
Min dejun
(18)
Porc
(18)
Borsuri ciorbe
(17)
Wok
(17)
Vegetariene
(13)
Alte
(10)
Cartofi
(9)
Otto
(7)
motanul
(7)
Salate
(6)
Premii
(5)
Cireasa de pe tort
(2)
Paine
(2)
Utile
(2)
Mmmmm! Ce pofta mi-ai facut!
RăspundețiȘtergerePregatesc ingredientele si cand se trezeste fiul meu dau drumul la foc!
Salut Mari, multumesc de comentariu. O seara frumoasa si POFTA BUNA!
RăspundețiȘtergere