marți, 6 martie 2012

Piept de pui cu ceapa si sos de smantana

Am facut de nenumarate ori reteta aceasta. O reteta simpla si rapida!
Pentru 2 persoane:
- un piept de pui (300-350 gr)
- 2 cepe (150 gr)
- 150 gr smantana grasa
- o lingura de faina
- 2-3 linguri ulei de masline
- sare si piper proaspat macinat
1. se caleste ceapa taiata marunt
2. pieptul se curata, se spala si se taie fasii
3. dupa ce s-a calit ceapa se adauga pieptul de pui si se rumeneste timp de 10 minute
4. se adauga 150 ml apa si se mai gateste 10 minute
5. separat se face sosul din smantana, faina, sare, piper si 50 ml apa
6. se toarna sosul peste pieptul de pui si se mai gateste 1-2 minute
Gata!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Print

Custom Search

Search