Cine vrea detalii, sa intrebe!
Sandwich cu sunca si branza |
Rata rumena la cuptor |
Varza de bruxelles si brocoli gratinati cu surimi |
Oua en cocotte cu orez prajit cu legume |
Salata de toamna cu smantana |
Salata orientala |
Prajitura cu capsuni |
Piept de pui prajit |
Tartine cu branza si vinete |
Orez cu legume |
Paste cu pui, sos de rosii si ardei |
Snitele din piept de pui |
Salata de vinete cu ceapa si ulei |
O tentativa esuata de cascaval pane |
Bureti cu smantana |
Crap cu legume la cuptor |
Tocanita de rosii cu piept de pui |
Pastrama de casa...tot o tentativa |
Omleta cu rosii si cascaval |
Supa de galuste cu taietei de casa |
Clatite cu smantana |
Yummy!
RăspundețiȘtergereP.S. Eu as dori ceva detalii, la varza de bruxelles gratinata, daca se poate. Multumesc1
Cate bunatati aici ,sunt bune si acum .
RăspundețiȘtergererata aia arata super!
RăspundețiȘtergereSalut Alexandra,
RăspundețiȘtergereVarza de bruxelles (400 gr) cu cateva buchete de brocoli (200) se fierb in apa timp de 5-7 minute. Apoi se aseaza intr-un vas termorezistent peste care se pun bucati de surimi (100-150 gr) taiate cam de 1 cm. Se prepara un amestec din 100 ml lapte, 50 ml smantana, 50 gr unt tipit si un praf de sare. Se toarna amestecul peste legume si se rade 150-200 gr cascaval deasupra. Se da la cuptorul cu microunde timp de 5-7 minute la puterea maxima sau la cuptorul pe gaz timp de 15-20 minute, la foc potrivit pana se rumeneste cascavalul. La microunde cascavalul nu se rumeneste dar poti sa-ti dai seama daca e gata daca varza e moale.
Seara frumoasa!
Mirela,
RăspundețiȘtergereMultumesc pentru vizita si pentru comentariu.
Salutari!
Deaga mea Pansy,
RăspundețiȘtergereLong time no see, multam' de vizita. Ne place mult rata...e foarte buna doar ca e inselatoare...pare mult mai mare decat este in realitate!
Seara frumoasa!