Spaghete cu creveti si ardei gras |
Placinta cu dovleac |
Crap la cuptor de pat de legume |
Legume la wok cu tofu prajit |
Paella cu pui, porc si ardei gras |
Snitele din piept de pui |
Saratele din aluat de foietaj cu cascaval |
Pastrav prajit cu sos de struguri |
Grau fiert cu sos de ciocolata si scortisoara |
Fasole rosie prajita cu prosciutto |
Piuperci in sos de cascaval cu mamaliga |
Ciuperci in sos tomat cu mamaliguta |
Piftelute de pui coapte |
Musaca de cartofi cu piept de pui |
Bomboane de casa cu migdale si nuca se cocos |
Cod aromat la cuptor |
Omleta cu prosciutto |
Pizza de casa cu ardei si ceapa rosie |
Pui in crusca de migdale |
Pui cu legume si fasole mexicana |
Traditionala salata boeuf |
Salata de icre germane |
Salata preferata a lui Lop: castraveti, surimi, ceapa, marar si mult....oret |
Cartofi cu sunca la cuptor |
Paste cu ardei, ton si rosii uscate |
Supa de pui cu legume in lapte de cocos |
Supa dreasa de taietei cu legume |
Tocana de legume |
Pestisori prajiti cu mamaliga |
Pizza cu legume |
Piept de pui cu baby carrots in sos de smantana |
Clatite americane |
Salata de orez cu taietei de oua |
Scoici cu patrunjel |
Mushmallow topit pentru ornat torturi |
Lop, mi-a fost dor de tine.Ce de bunaciuni ai preparat.
RăspundețiȘtergereO seara buna!
CE MULTE BUNANATI SORO! FERICIT CIPRI AL TAU CU MANCARURI ASA DE VARIATE! VREAU SI EUUUUUU! TE PUP DULCE, O SAPTAMANA MINUNATA!
RăspundețiȘtergerewow! felicitări!!! :-)
RăspundețiȘtergereSalut Maria, iti multumesc mult de vizita si de cuvintele frumoase. Te pup!
RăspundețiȘtergereSora draga, ma bucur mult ca ai invatat...stii foarte bine ca esti invitata mea permanenta. Multumesc de pupici, primeste si din partea noastra 2 bezele dulci...mi-e dor de voi
RăspundețiȘtergereLori, iti multumesc sincer de comentariu. Am fost azi pe blog-ul tau. Imi place foarte mult...si eu lucrez undeva prin Nicolina...O seara frumoasa!
RăspundețiȘtergereCeau, e tare fain blogul tau. Referitor la aceasta postare, is tare curioasa de taiteii de ou. Cum se fac?
RăspundețiȘtergereMadamlechef,
RăspundețiȘtergereMultumesc de apreciere si de vizita. Taieteii de ou sunt clatite din oua, foarte subtiri si apoi feliate. In aceasta postare poti vedea cum se fac: http://lopfras.blogspot.com/2009/10/orez-chinezaresc-cu-oua-in-culori.html
Pentru compozitie se pun doar oua si condimente dupa preferinte. O seara frumoasa.