duminică, 20 decembrie 2009

Omleta gustoasa cu branza si salam

Pana acu ceva ani faceam omlete anoste si simple. Dupa cateva deplasari, am inceput sa fac omlete cat mai complete: cu semipreparate din carne, cu fructe de mare, cu legume, cu branzeturi, cu zarzavat, efectiv cu orice este in frigider si se potriveste. Cea mai apreciata este cea cu salam si branza. Cea de astazi? omleta cu salam banatean picant si cu mozzarela. Ne trebuie: 2 oua batute ca pentru omleta, 9 felii salam, cateva bucati mozzarela, sare, piper, o lingura ulei, si o rosie pentru servit. Se prajeste salamul in lingura de ulei pe ambele parti. Se adauga oul batut in care s-au incorporat bucatile de mozzarela. Se coace la foc domol si se intoarce. Se serveste calda cu rosii, ceva ulei de masline si piper. Este un mic dejun delicios.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Print

Custom Search

Search